10415567_784538998236031_8935761172483327426_nAdnan Aliu u lind ne Gostivar me 26.07.1991 me prejardhje nga Reka e Eperme. Shkollen fillore dhe te mesme I kreu ne Gostivar. Mbaroj fakulltetin juridik në “Univerzitetin e Europes Juglindore” në Tetovë. Ai tregoi që I vogël një dhunti natyrale për tu mar me veglat muzikore të thjeshta te cilat I sajonte vetë e ne veçanti dëgjonte shumë tingujt e kavallit..Qe ne moshen 10-vjeçare filloj që të luante me këtë instrument ku më vonë ariti të jetë edhe instrumentist në Ansamblin e këngeve dhe valleve “BESA” në Gostivar.