Albume

image001

 “ MJESHTRIT E KAVALLIT 2014”

1.Halili I ri

2.Prej zemani mora iletin

3.Prej ne Dibër

4.Ezgi me kavall

5.Selmon Lita

6.Vajtim me kavall

7.Minire moj moter

8.Sulce Begu

9.Ezgi me kavall

10.Ezgi me kavall

11.Zjar ne MALE

12.Gajdexhiu

13.Fusha e Korabit

image003

“ MË TË MIRAT NGA VLLEZËRIT DERVISHI”

 

1.Minire moj motër

2.Shtatë bylbylay

3.Delja rudë

4.Do ti lutem zotit

5.Luto fukaraja

6.Motra me nëntë vëllezër

7.Sultona e Qafës

8.Melodi me kavall

9.Sulce Begu

10.Ti moj vashë

11.Vaj zamani

12.Tredhjetë cucat

image005

“KËNGË ME KAVALLA NGA MEJREME KURTI”

1.Zulce Begu

2.Çohu more Rexho

3.Jam mërzit

4.Bubullim te Shkembi I Kavajës

5.Kur e percolla Ylberin

6.Na çeli prap thana

7.Këngë gurbeti

8.Fusha e Korabit

9.Ku po knon ai zogu I zi

10.Instrumentale me sharki e kavall

image007

“ TINGUJT E ARTË NGA ADNAN ALIU”

 

1.Melodi me gajde dhe kavall

2.Minire moj motër

3.Halili iri

4.Çka kalaja

5.Prej ne Dibër

6.Bubullim

7.Ura e shehut

8.Cen kavaja

9.Melodi me mey

10.Ali fukaraja

11.Melodi me kavall

12.Cucë e mire

13.Vin napurat

14.Melodi me kavall

15.Çikë si Donja

16.Melodi me kavall,fyell dhe gajde